Najnovšie recenzie zo sekcie Rúže
Odporúča produkt
- Krásna farba ružu. Elegantný obal.
Neodporúča produkt
- Slabá vydrz. Už by som viac nekupila.
Odporúča produkt
- Výborný. Krásne vyzerá na perách. Vôbec ho necítim. Dlhá trvanlivosť.
Odporúča produkt
- Použivam túto značku dlhšie, som spokojná ...s cenou aj s kvalitou.
Dermacol Dlhotrvajúca dvojfázová farba na pery a lesk 2v1 Dlhotrvajúca farba na pery 16 3 ml + 4,1 ml
Odporúča produkt
- Najlepšia farba na pery. Iné nepoužívam. Krásne drží celý deň na perách a nefarbí, nenechá stopy na zuboch a aj u zubára môžem byť s naružovanými perami.
Dermacol Dlhotrvajúca dvojfázová farba na pery a lesk 2v1 Dlhotrvajúca farba na pery 23 3 ml + 4,1 ml
Odporúča produkt
- Najlepšia farba na pery. Iné nepoužívam.
Dermacol Dlhotrvajúca dvojfázová farba na pery a lesk 2v1 Dlhotrvajúca farba na pery 26 3 ml + 4,1 ml
Odporúča produkt
- Najlepšia farba na pery akú som kedy mala. Používam už pár desiatok rokov.
Dermacol 16H Lip Colour Dlhotrvajúca farba na pery 1 16H Lip Colour Dlhotrvajúca farba na pery 1 4 ml + 4 ml
- Výdrž na perách
Dermacol 16H Lip Colour Dlhotrvajúca farba na pery 5 16H Lip Colour Dlhotrvajúca farba na pery 5 4 ml + 4 ml
- Vydrží dlho na perách
Všetko ok
- Pekná farba
- Zvláštna vôňa a chuť
- Produkt asi bol starý
Dermacol Dlhotrvajúca dvojfázová farba na pery a lesk 2v1 Dlhotrvajúca farba na pery 25 3 ml + 4,1 ml
Nejlepší ze všech
Odporúča produkt
Robí krásné šťavnaté pery - pusa na pobozkanie úžasná konzistencia a prirodzená farba.
Odporúča produkt
- nebol mi dodaný tento produkt ale farebný balzam príjemný nude balzamik ktorý neurazí nenadchne a dá sa dať aj na matný rúž ktorý pekne oživí
Odporúča produkt
- príjemný pocit na perách
- počas dňa sa prirodzene stráca čakala som výraznejšiu pigmentáciu , do budúcna by som ho už nekúpila
Som veľmi spokojná.
Odporúča produkt
Pekná decentná farba a super konzistecia.Klasický krémový lesklý rúž..na denné nosenie do práce.
Spokojnosť
- Výhoda
Neodporúča produkt
nie je mi konfortný na perách
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »