Najnovšie recenzie zo sekcie Rúže
nie je mi konfortný na perách
NYX Professional Makeup Soft Matte ľahký tekutý matný rúž 02 Stockholm 8 ml
Pridané: 29. augusta 2023
(naposledy upravené 29. augusta 2023)
Zakúpený v Pilulka.sk
- Matný, nelepí
- Pekná farba
- Neviem
Kupovala aom ho na základe recenzií za mňa môže byť aj keď necháva trošku odtlačky.
Kupovala som si ho na zaklade recenzií.Najprv som si zvykala na tento odieň lebo som zvykla mať iné ale nakoniec je fajn. Trošku necháva odtlačky a za mňa môže byť.
- Prehľadný obchod
- Rýchle dorucenie
Farba,sýtosť,nanášanie ,výdrž v pohode.
Sýta farba,nevysušuje,dobre sa nanáša.
vydrží skoro celý deň na perách
- Výborný dlhotrvajúci rúž, pre mňa najlepší odtieň.
Krásna farba rúžu, nechcela som ani veľmi výrazný a ani jemný tento je akurát. Páči sa mi, že meno nieje na obale lebo mám iné meno.Vôňa malín s tým som sa ešte nestretla. Kvalitný rúž, pozerala som aj iné odtiene ale tie bledšie sa mi nehodia a tmavšie som nechcela a každá značka má iné odtiene rúžov. Tento odtieň sa hodí každej s bledou a svetlejšou pleťou aj žienke, ktorej sa pokožka opáli. Ak hľadáte jemnučké sfarbenie alebo výrazne až veľmi výrazne,nie je ten pravý. Vydrží na perách a je to slovenský . Vonkajší obal sa rozloží. Krásne ukáže na perách, dobre sa nanáša. Vrstvím tak akurát aby to bolo pekné. Už mám aj z inej slovenskej značky makeup, postupne od zahraničných k našim malovátkám
- Krémová konzistencia
- Veľmi dlhá výdrž na perách
- Krásna farba, matný, dlho vydrží na perách
super odtien
- odtieň
- nezaschne úplne
- odtláča sa
- nevydrží
Už som hodnotila- všetko OK, som spokojná.
Vybrala som len farby, ktoré sa mi páčili, som spokojná so všetkými.
- Spokojnosť.
- Nič som nenašla.
- super dlho vydrží
- dobrá textúra
- super dlho vydrží
- krásna farba
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »